sommerteam 2018

info og påmelding følg denne lenken her

Teamtur til Romania 2018 - Evje, Vennesla, Iveland

Tidspunkt 
28.06 13:20 - 08.07.2018 13:20

Påmeldingsfrist 
15.02.2018 23:00

Når:  28.6-8.7 (eller man kan bli til 10.7) 

I år samarbeider Evje, Iveland og Vennesla om å lage en fantastisk teamtur sammen! Romania trenger Jesus og vi får bli med på å fullføre dette oppdraget gjennom Ungdom i oppdrag sitt arbeid i Constanta. Samtidig tror vi at vi har så godt av å øve oss på å gå utenfor vår komfortsone - for der er vi helt avhengige av Jesus.  

Hva:  Vi begynner med en 2 dagers treningsleir på Skjærgårdsheimen på Flekkerøya. Her blir det teambuildning, undervisning om Guds hjerte for misjon og om det å møte mennesker i en annen kultur. Lørdag 30.juni reiser vi med fly til Bucuresti, Romania og buss ut til byen Constanta som ligger ved Svartehavet (ja, det er badestrender der;). Her har Ungdom i oppdrag en stor base. Rune og Irene er et ektepar fra Sandnes og de er våre kontaktpersoner der. 
  
Opplegget:  Basen driver mye forskjellig arbeid vi kan være med på. Kings Kids arbeid for barn, ut på gata for å møte ungdom som er kommet til Constanta for å feste, internasjonal kafe, ungdoms team, engelsk undervisning, tjeneste ut i fattige nabolag, besøk på barnehjem og på sykehus. Det blir praktisk arbeid, lek med barn og unge, barmhjertighets oppgaver (dele ut vann til tørste ungdom), evangelisering og bønn for folk. Her kan alle finne oppgaver de er komfortable med og kanskje prøve ut noe de ikke har prøvd før?  

Det blir egen ungdomscamp! 

FØRSTE MANN TIL MØLLA! Her blir det fult…

Påmeldingsfrist: 15. februar kl 23. 
Før 15.2 må du melde deg på + betale 2000 kr her via checkin.no. Disse pengene vil ikke bli refundert ved en eventuell avmelding. Det resterende beløpet skal betales inn senere.  

Pris 
Hele opplegget (treningsleir+tur) vil koste ca. 6000-7000 kr, inkl det første påmeldingsgebyret. Prisen avhenger av pris på flybilletter. Prisen dekker kost, losji og reise. Vi jobber med å få til noe dugnad osv., som kan senke prisen.  

Ved påmelding trenger vi denne infoen av alle deltagerne: (så finn det frem før du begynner...)   
Navn som det står i passet, f.dato, mobil, ev. matallergier, helsehensyn, T-skjorte størrelse, passnummer, pass utstedelsesdato, pass utløpsdato, Forsikringsselskap, f.nummer, f. utløper.  NB: Alle må ha gyldig pass og gyldig reiseforsikring før turen. Passet må være gyldig i 3 mnd etter utreise fra Romania. Sjekk dette! 

SPØRSMÅL  
Vi er en gruppe som planlegger turen: Terje Skarpengland, Heidi Engestøl (Iveland). Kristian Nesbu Vatne (97580385), Kjetil Rosseland (Vennesla) og Flurin Kasper (UIO).

Spørsmål om påmelding rettes til Kristian: 97580385, kristian.nesbu.vatne@normisjonvennesla.no.

info og påmelding følg denne lenken her  Medlemsmøte

Medlemsmøte 11.1.2018 kl 19.30. 

– kaffe og frekke kjeks fra kl 19.00 Torsdag 11.1 inviteres alle medlemmer til ett informasjons møte om 2 saker: 

1. Misjonsteam tur. Vi ønsker å få til en misjonsteam tur til sommeren. Vi er i kontakt med en UIO base i Romania i byen Constanta. Målet er en team tur som passer for alle og som vi får til regelmessig hver sommer. Tidspunktet er satt til 28.6-8.7. Kom å hør om pris, opplegg og hvorfor vi tror at dette er viktig. 

 2. Ny ledergruppe. Styret har sett at det er behov for å opprette en ledergruppe som gis mandat og myndighet til å utvikle vår forsamling, arbeide strategisk og tenke helhetlig. Ledergruppa vil bli presentert og vi vil forklare hvorfor det er ett behov for dette og hva som er målet. Det vil bli rikelig anledning til å stille spørsmål og samtale om begge sakene. Vi håper at alle har anledning til å komme da dette er 2 viktige saker som kommer til å få store konsekvenser for forsamlingen vår fremover. 

På vegne av styret Kjetil Viland

Sommerteam 2018

«Sommerteam til Constanta i Romania til sommeren. 01.11.2017 Sommeren 2018 så blir det team til Romania og til UIO basen som ligger i Constanta, se link under. Det blir i tidsrommet 28.6-8.7, vi kommer sannsynligvis ikke til å være på team så lenge, men det er i dette tidsrommet en gang. Det blir nok ca 1 uke totalt. Hvem er det for? Alle, dvs familier, ungdommer og godt voksne. Det blir teamtur sammen med Vennesla og Evje Normisjon, så vi kan bli mange. Så mye vet vi nå, men det er en gruppe som jobber intenst med å planlegge og organisere teamturen. Målet er at alle detaljer og påmelding skal være klart rett over nyttår. Men tenk, snakk og be over dette om du og evnt dine skal være med. Av erfaring så kan jeg si at en team tur gjør mer med troen og felleskapet en en kan forestille seg i forkant. Det kommer til å bli ett info møte før Jul så fort vi vet flere detaljer.»

 Link: ywamconstanta.ro

 Har du spørsmål ring Kjetil på 976 93 995